Butu malonu suzinoti ar rytais kava geriate ant tuscio skrandziuko ...? Ar pries tai , atsigeriate vandens.
As pati tai butinai pries rytine kavute , nors truputi vandenuko isgeriu...
Kai tik atsikeliu isgeriu pilna stikline vandens su ishspausta shviezia citrina.... po to dantu valyti ir tik tada kavute....
Neisivaizduoju ryto be kavos puodelio. Pradzioje isgeriu vitaminus su stikline vandens, o po to jau ir kava...
Neisivaizduoju ryto be kavos puodelio. Pradzioje isgeriu vitaminus su stikline vandens, o po to jau ir kava...
taigi nesveika vitaminai ant tuscio skrandzio....,pirma pusryciu, o po to vitaminu....., Renata, nejuokauk taip......,negerai......
Matai.. o man patare atvirksciai...ir ne bet kas o med. sesele....
Sveikutes. Mane tai iskarto pykinti pradetu jei gerciau vitaminus ant tuccio skradzio. Kavos nelebai gerai gerti taip o ka bekalbeti apie vitaminus. Nu labai keistas patarimas....
As jau pripratau taip gerti... Bet jei sakot kad negerai, pameginsiu po pusryciu vitaminus suvartoti - paziuresiu ar bus koks skirtumas...
As tikrai taip siulyciau padaryti....
Kai tik atsikeliu isgeriu pilna stikline vandens su ishspausta shviezia citrina.... po to dantu valyti ir tik tada kavute....
siulau dantukus valyt po kavutes, nes netikslinga valyt dantu is ryto nevalgius juk vakare pries miega issivalei? pavalgai pusrycius jei isvis valgai ir tada issivalai
Pirmiausia stikline vandens , po to puoduką kavos
.
aš taip pat pirma išgeriu vandens,užvalgau,o tada kavos.
O uzvalgyti tai man neiseina nes baisei kavos ryte reikalauja organizmas.... Po to jau ir pusryciai...
siaip dazniau geriu arbata ryte,bet kai uzsimanau kavos isgert ryte tai pusrycius ir kava vienu metu stengiuos turet ant stalo,pirma gurksnelis kitas kavos,poto pavalgau ir po valgio vel keli gurksneliai kavos,(ziurint ka valgau kartais ir pacio valgymo metu norisi atsigert),ir tada greit pro duris
Matai.. o man patare atvirksciai...ir ne bet kas o med. sesele....
nesutinku su med sesele.... negalima ant tuscio skrandio vitaminai....nedaryk taip ir bus y sateity tavo sveikatai dauk geriau.....Imk vitaminus po valgio...... prashau...
siulau dantukus valyt po kavutes, nes netikslinga valyt dantu is ryto nevalgius juk vakare pries miega issivalei? pavalgai pusrycius jei isvis valgai ir tada issivalai
Irma, as dantis valau vos ne 4-ris kart dienoja.... po kiekvieno valgymo....,bet ryte negaliu po dantu valymo gerti cvitrina su vandenkiu..., todel isgeriu..., o po to valau dantukus ir tik tada kava..., o kai atsidziaugiu kavos tada po siek tiek laiko dedu tuos balintoju stripus ant dantu kad sviesetu....,nors ciu-ciut...
ryte pirma stikline vandens,o po to kava ir tai ne is kart,ant tuscio skrandzio geriau zalia arbata
Kur jus klasiokai prapuolet?
o as tik geriu trys viename ir jokiu vandenu negeriu pausryciauju isgeriu vitamina ir tada jau valausi dantukus
o as tik geriu trys viename ir jokiu vandenu negeriu pausryciauju isgeriu vitamina ir tada jau valausi dantukus
Gal gali smulkiau kas tas trys viename?????
tai balta kava is tu pakeliu neskafe ar late visokes perku paragaunu visa rusis