Prisijunk prie šio klubo! Būdamas jo nariu tu galėsi:

  • Diskutuoti su bendraminčiais klubo forume;
  • Talpinti, komentuoti bei vertinti nuotraukas klubo galerijoje;
  • Taplinti video, kurti renginius, reikšti nuomonę klubo apklausose bei naudotis daugybe kitų naudingų funkcijų.
Iš viso įrašų: 5
 
 

prieskoniai

Autorius:
Sukurta: 2011-01-05 12:44
Ineta Mikalonytė - Stankevičienė

Pasisakymų: 12

Sukurta temų: 2

2011-01-05 12:44

 sveiki.kokius lietuviskus prieskonius naudojate savo virtuveje?kokiuose patiekaluose.turiu daug dziovinto baziliko, ka su juo daryt?

Rima D

Pasisakymų: 29

Sukurta temų: 0

2011-01-05 12:48

naudoju tik druską ir pipirus,jokių kitų nenaudoju,o bazilikas tinka prie mėsos ir sūrio,nors apie jį daug žinių neturiu....vasarą patinka krapų kvapas,tai tenka pasimėgauti

Ineta Mikalonytė - Stankevičienė

Pasisakymų: 12

Sukurta temų: 2

2011-01-05 12:54

 as prisirinkau kazkiek, bet nelabai pataikau, ka prie ko derint, tai kartais ima ir susipjauna skoniai

 

Rima D

Pasisakymų: 29

Sukurta temų: 0

2011-01-05 12:57

man irgi taip būdavo,kai naudojau visokius...

Neegzistuojantis vartotojas
Neegzistuojantis vartotojas
2011-01-05 19:36

Labas vakaras,pomidorus su mocarelos suriu supjaustau,pagardinu baziliku ,druska,pipirais ir alyvuogių aliejumi.Skanu ir vienos salotos arba su balta kepta duona.Šiandien jas ir dariau,niam niam .

Iš viso įrašų: 5
 
 

CS

Patiko nuotrauka? Įvertink!

Reklama Sukurk savo
Reklama
Informacija

El. p.: reklama@tipro.lt

tiPRO grupės dalis
tiPRO logotipas
Ši svetainė talpinama