Užsiregistruok Klase.lt ir galėsi diskutuoti šioje ir daugybėje kitų diskusijų temų.
Dave pradziai dovanu.
o uz isbuta laika gausi po geguzes 2 sakau..kai nuims skaitliukus. kas kiek. daba buk visad pasjunges..ir sukaupsi.
Dave pradziai dovanu.
o uz isbuta laika gausi po geguzes 2 sakau..kai nuims skaitliukus. kas kiek. daba buk visad pasjunges..ir sukaupsi.
Ne,nepirkau.Bet kaip supratau,kad uz klaseje praleista laika.
Dave dovanu.. tai reiktu padekoti.
Vakar galejau vertint,o siandien ne.As vipo zenkliuka pasidariau,kad nerodytu.Viena diena gali naudotis paslaugomis,o kita jau ne.Nebepatinka man ta klase
ar pirkai ta vip'a?
Vakar galejau vertint,o siandien ne.As vipo zenkliuka pasidariau,kad nerodytu.Viena diena gali naudotis paslaugomis,o kita jau ne.Nebepatinka man ta klase
Nesuprantu,kaip tas vip-as suteikiams,jeigu viena diena foto gali vertint 10balu sistema,o kita diena-ne?Kas gali paaiskinti?Anekdotu taip pat negaliu vertint 10- bale sistema?
Cia dabar akcija. Gausi uz isbuta laika klaseje.. bet kai baigsis..geguzes 2 d.
As taip galvoju. Buvai gaves dovanu matyt vip'a.
Nesuprantu,kaip tas vip-as suteikiams,jeigu viena diena foto gali vertint 10balu sistema,o kita diena-ne?Kas gali paaiskinti?Anekdotu taip pat negaliu vertint 10- bale sistema?
Man biski tos naujienos akis gadina, kai ieinu. Matau savo veiksmus.
saunu
Gal butu galima ideti valiutu kursa ir oru prognoze?o siaip viskas puiku.
Anekdotų skyrelio sugrįžimas yra puiki naujiena. Be to, radau ten ir gerų naujų funkcijų. Tik, atrodo, pasisavintos seniau įkeltų anekdotų autorinės teisės.
Viskas-ok!
Man nepatiko naujas dienoraščio pakeitimas- negali dabar susidaryti skyrelius. Viskas suplakama į vietą, pvz. pas mane dabar vienoj krūvoj ir apie amerikietiškas mokyklas, ir mano poezija. Anksčiau susidarai stalčius ir sudėlioji savo įrašus, o dabar kaip pridvokusi mišrainė.
klasė.lt tai jūsų klaida, palikite dienoraščius kaip buvo
Tikrai patogu ikelti daba nuotraukas.. ar video. Dekui!
Jeigu panaikintumėte ''naujausių pasisakymų'',naujausių temų''skiltis------tada būtų ATSINAUJINIMAS,dingtų keikūnai,sarančia-----
tada visi pasisakinėtų ten kur jiems įdomu,būtų sunkiau plepukams blokuoti sukurtas temas,nors jiems yra tema prie arbatėlės,degtinėlės----
O kodel negalima ivertinti anekdotu?
ačiū už malonias naujienas
gal ir ne į temą, bet prašau paaiškint kuo
negeras klausimas apie alkio blokavmo procesą
vartojant LIDĄ? kodėl jis buvo ištrintas?
Sveiki visi
Nuotaikos pakėlimui nuo šiol klase.lt rasite seną ir gerą anekdotų skyrelį. Taigi skaitytike, talpinkite, komentuokite.
Jūsų patogumui tituliniame puslapyje atsirado "greitosios" nuorodos kurios padės vienu pelės mygtuko paspaudimu pasikeisti profilio nuotrauką, įkelti video ar parašyti žinutę.
Taip pat šią savaitę tęsiame online valandų žaidimą - per šią savaitę sukauptas valandas kitą savaitę išnaudosite nemokamoms VIP narystės paslaugoms.