Rask savo klasę ir galėsi palaikyti ryšį su klasiokais, sužinoti apie vykstančius susitikimus ir dar daugiau!
as musu mokyklos mokytojus pamenu kaip labai tolerantiskus ir gerus pedagogus. o didziausi sviesuliukai manau ten buvo literaturos mokytojos...Varziene ir Miksiene.
et, smagu buvo mokykloj... taip, Valentelis tik ukvedys lol o is mokytoju geriausia tai Varziene....bent jau man taip buvo... o blogu...na..chm... kaip cia pasakius, greiciau mes jiem blogi buvom
Geriausias buvo, o gal dar yra, tai anglų kalbos mokytojas p. Gasiulys tik veliau supratau, ant kiek jis stengesi mums kvailiams įkalti į galvą anglų kalbos žinias.
O dabar tos žinios labai labai praverstu.
Nepamenu tokio mokytojo, kuris butu labai blogas... bet is tiesu geriausi prisiminimai apie Gasiulį (beje mano aukletoja) Kazakevičienę, Varzienę (dabar suprantu kiek laiko reikejo praleisti prie musu rašinių), Šinkunienę. kažkodel tokie mokytojai kurie buvo nereiklus neisimena... nors tikrai buvo gera pasimuoliuot ir nieko neveikti kokia pamokele.... Dabar pati dirbu mokytoja, ir manau, kad ieinu i ta mokytoju tarpa kurie nereiklus, taigi neisiminsiu ir aš...
Laimingi tie, kuriems teko garbe but Janinos Pilenienes mokiniais
Labaiausiai bijojau rusų kalbos mokytojos Balčiūnaitės. Ji mokė kelerius metus, paskui kažkur dingo.O Čepulytė ( matematikos mokytoja) ne vienai yra uždavusi per veidą...O kas dar prisimenate anglų kalbos mokytoją Čepulienę...o geriausia mokytoja ir auklėtoja buvo Dalia Mekuškaitė- Ignotienė.
Jo, tikrai kiek pamenu, tai geriausia ir keisčiausia mokytoja buvo rusų k. mokytoja Balčiūnaitė, manau ji išėjo iš mokyklos, kad kas nors jos neišvestų iš proto, pabėgo iš Biržų mokinių, nors jos ir bijojo ir iš jos tyčiojosi, bet įstrigo ilgam atmintyje. Mėgdavo eiti per pamokas į tualetą iš mūsų vaikų sąsiuvinių surinktais spaustukais, nes gi tualetinis popierius būdavo- deficitas. cha cha
Beje ponai ,man teko garbe kuri laika but mokytojos Pilenienes aukletiniu ,tokios aukletojos gali pavydet visi,ir dar labai geri prisiminimai apie anglu kalbos mokytoja ,jei gerai atsimenu,Povila Gasiuli, tai MOKYTOJAS
o koki dalyka moke Janina Pileniene? Ar ne lietuviu kalba?
taip, lietuviu kalba , zilais plaukais ir svytinciom akim
senesnes kartos mokiniai turetu atminti mokytoja lietuviu kalbos ,,, Cerniauska ,,kitaip vadinama vaflliu ,,beje jau amzinatilsis ,, uzvakar palaidojo ,, tegu buna jam lengva Lietuvos zemele
Lenkiu galvą prieš tris 1-os vidurinės mokyklos mokytojus: Pilėnienę, Gasiulį ir tuometinį direktorių Karosą.