Sveiki! Turbūt dauguma čia esančių siunčiate siuntinius į namus ar draugam. Ar turite patikimą firmą ar žmogų, kuris už jums patinkančią kainą tai darytų? Jeigu dar to neradote, tai galiu pasiūlyti tikrai patikimas rankas, kurios nieko nėra dar apvylę. Kursuojame Lietuva-Londonas, Londonas- Lietuva.
www.tesco.lt
sveiki,
norejau paklaus,o i Airija ar uzsukate?
Butu saunu, jei kas pasidalintu ziniomis ir patyrimu , kaip su siuntimais i Lietuva is JAV, turiu galvoje didelius siuntinius tona ir daugiau. Ieskau informacijos.
kiek teko girdeti is pazystamu kurie gyvena JAV ,jie siuncia laivais didelius siuntinius.
Butu saunu, jei kas pasidalintu ziniomis ir patyrimu , kaip su siuntimais i Lietuva is JAV, turiu galvoje didelius siuntinius tona ir daugiau. Ieskau informacijos.
geriausia galbut yra http://www.atlanticexpresscorp.com/LT/index.html esu siuntes pora sykiu mazus siuntinelius ir viskas ok buvo bet jie visokias paslaugas siulo. Dideliems kroviniams tai reiketu aisku konteinerio. Paskmabink, pasiteirauk
Labai aciu, butinai pasidomesiu.
tai ar pasižiūrėjai, ar patiko ši kompanija? ar pasinaudojai jos pasalugomis?
zinau kad su usps tai ne kas, primokejom 30usd kad greiciau butu, bet vistiek velavo 2 sav
Dar nepasiziurejau, Kestuti. Ar gali isivaizduoti, vaziavau pro sali USPS ir uzsokau ten. Tai dabar, ten pasikeite istatymai, reikiai DETALIAI surasyti kiekviena daikta ir net svori ir kaina( $), po to pastininke itraukia viska i kompiuteri. Tai praejo man valanda ,kol 5 daiktelius( smulkius tik pasidziaugti
) issiunciau i Lietuva...galvojau bus greiciau...budavo... Svere 3 kg, kainavo $45, priority mail..
Kada ji baige rasyti viska i kompiuteri, pajuokavau pastininkei, kad turbut atlyginima pakele, nes darbo daugiau dave.......ji nesuprato mano juoko